In de loop der jaren heb ik diverse technieken uitgeprobeerd om een beeld op te bouwen. Uiteindelijk heb ik mijn eigen techniek ontwikkeld waaruit ik ieder beeld opbouw. Vervolgens ben ik met allerlei glazuren gaan experimenteren waarbij steengoedglazuren mijn voorkeur hebben gekregen. Deze glazuren worden op hoge temperaturen tussen 1220 en 1250 graden gebakken. Lijkt het je leuk om hier een cursus in te volgen dan sta ik je graag met raad en daad bij!

Cursus 1

Tijdens deze cursus werk je in opdrachtvorm met een bepaalde basis als uitgangspunt waar je uiteraard je eigen persoonlijke 'touch' aan kunt geven, je werkstuk glazuur je met steengoedglazuur. Deze cursus bedraagt 175 euro voor 10 lessen inclusief alle materialen/ klei en glauur. Bakken van de keramiek is 4 euro per kg.

Woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Cursus 2

Er word tijdens deze cursus op maat gewerkt waar verschillende technieken uit worden gelegd. Iedereen is vrij om te maken wat hij of zij wil, je kunt naar eigen ontwerp iets maken maar er kan ook met een voorbeeld gewerkt worden. Deze cursus bedraagt 175 euro voor 10 lessen inclusief alle materialen/klei en glazuur. Bakken van de keramiek is 4 euro per kg.

Donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30.
 

Cursus 3

Werk je liever niet in opdracht, ben je al gevorderd of ga je gewoon graag je eigen gang dan kun je er voor kiezen om op vrijdagmiddag te komen en vrij te werken. De kosten hiervan bedragen 150 euro voor 10 keer inclusief alle materialen/ klei en glazuur. Bakken van de keramiek is 4 euro per kg.

Vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.